JO 2022 - Schi alpin: Mikaela Shiffrin speră să reuşească 'cea mai bună performanţă' a sa în coborârea de marţi

JO 2022 - Schi alpin: Mikaela Shiffrin speră să reuşească 'cea mai bună performanţă' a sa în coborârea de marţi

Americanca Mikaela Shiffrin, una dintre cele mai mari schioare din toate timpurile, a declarat, luni, după ultimul antrenament pentru proba de coborâre din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, programată marţi, că nu rămâne ''blocată în ideea de a cuceri o medalie", relatează AFP.

Shiffrin, campioană olimpică la slalom special în 2014 şi slalom uriaş în 2018, a ratat complet debutul Jocurilor Olimpice, cu două căzături la slalom uriaş şi slalom special, apoi un loc 9 la super-uriaşul de vineri.

"Orice sportiv care a câştigat medalii are în sufletul lui, întotdeauna, speranţa la o mică şansă", a spus schioarea în vârstă de 26 de ani, care nu se numără printre favorite în proba de marţi.

"Dar eu nu rămân blocată în ideea de a cuceri o medalie, ci pur şi simplu vreau să reuşesc cea mai bună performanţă a mea", a adăugat ea.

"Vreau doar să am plăcerea de a concura mâine (marţi, n. red.), chiar dacă plăcerea nu este şi scopul precis al Jocurilor Olimpice. Va fi un pic intens, poate tensionat. Unul din obiectivele mele aici era să iau startul în toate cursele. Măcar acest vis este în continuare de actualitate", a adăugat americanca.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu