Joe Biden, ironizat după o gafă din timpul unui discurs: „Repetaţi propoziţia” / Liderul american a început să spună şi indicaţiile de citire

Joe Biden, ironizat după o gafă din timpul unui discurs: „Repetaţi propoziţia” / Liderul american a început să spună şi indicaţiile de citire

„Este de remarcat faptul că procentul femeilor care se înscriu pentru a vota şi votează este în mod constant mai mare decât procentul bărbaţilor care fac acest lucru – sfârşitul citatului, repetă propoziţia. Femeile nu sunt lipsite de electorat şi/sau putere politică, ca să fiu precius”, a spus Biden în timpul discursului său.

Teleprompterul îl instruise să repete propoziţia „Femeile nu sunt lipsite de putere electorală sau politică”, o propoziţie pe care a rostit-o pentru prima dată cu câteva clipe mai devreme.

Ulterior, preşedintele a semnat un ordin executiv pentru a ajuta la protejarea şi extinderea accesului femeilor la avort şi contracepţie, după decizia recentă a Curţii Supreme de a anula Roe v. Wade.

Eroarea lui Biden în timpul discursului său a stârnit diferite reacţii pe Twitter, unii criticându-l pe preşedinte pentru greşeală.

„Biden este atât de depăşit că va citi literalmente orice este pus pe teleprompter în faţa lui. „Sfârşitul citatului”... „Repetaţi propoziţia”, a scris pe Twitter editorialistul Washington Times, Tim Young.

Clay Travis, autorul cărţii „Republicans Buy Sneakers Too”, a postat pe Twitter: „Joe Biden citeşte din greşeală indicaţia teleprompter-ului care-i spune să repete propoziţia. Doar că situaţia continuă să se înrăutăţească. Mai avem cu adevărat 30 de luni de asemenea lucruri? Înfricoşător. Şi trist”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...