Jojo: Gyuri era cu adevărat special; era definiția artistului frumos boem

Jojo: Gyuri era cu adevărat special; era definiția artistului frumos boem

Ioan Gyuri Pascu era definiția artistului frumos boem, un amestec exploziv de talent, carismă și inteligență umană și artistică, spune Cătălina Grama (Jojo), care a fost colegă cu actorul în grupul Divertis.

"Gyuri era cu adevărat special, aș putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent, carismă și inteligență umană și artistică. V-a bucurat de-a lungul vieții sale pe mulți dintre voi cu umorul lui fantastic, mai ales în perioada anilor săi la Divertis. A făcut film și teatru, a scris și a cântat din toată inima cu mesaj, boem, așa cum i-a stat lui cel mai bine. Gyuri era definiția artistului frumos boem, a artistului real, interesat mereu de artă și de ceea ce poate face pentru ea și prin intermediul ei cu chitara, stiloul sau un scenariu în mână", a scris Jojo, pe pagina sa de Facebook .

Totodată, actrița îi mulțumește lui Ioan Gyuri Pascu pentru toate momentele petrecute împreună.

"L-am prețuit și a fost primul om cu care am avut primul schimb de replici la prima mea apariție în cadrul grupului Divertis. Îi datorez multe dintre personajele mele, mult din curajul și îndrăzneala pe care le-am căpătat jucând comedie. M-a încurajat și m-a inspirat frumos și unic de fiecare dată. (...) Eu așa te voi păstra în suflet și în minte, dragul meu Ioan Gyuri Pascu... Ca pe un om și artist plin de viață și umor, râzând cu sufletul deschis către viață. Cerul e mai bogat acum. Condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați. Să nu ne uiți niciodată. Noi cu siguranță nu te vom putea uita", a arătat Jojo.

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață , la vârsta de 55 de ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...