Jucătorii Barcelonei au învins Real Madridul pentru a treia oară în acest sezon

Jucătorii Barcelonei au învins Real Madridul pentru a treia oară în acest sezon

Întâlnirea din etapa a 26-a a campionatului Spaniei s-a încheiat cu scorul de 2: 1 în favoarea „roș-albaștrilor”.

Fundașul Barcelonei Ronald Araujo și atacantul Real Madrid Vinicius. Foto: EPA-EFE

Barcelona a învins Real Madridul cu 2-1 în meciul de acasă din etapa a 26-a a Campionatului Spaniol de fotbal.

Pentru câștigători au marcat Sergio Roberto (minutul 45) și Frank Kessier (90+2). Pentru Real mingea a punctat în propria poartă fundașul Barcelonei, Ronald Araujo, care în minutul 9 a dat autogol.

Real Madrid a încheiat astfel seria de victorii după cinci meciuri din La Liga (trei victorii, două remize). Ultima dată echipa a suferit o înfrângere în campionatul național pe 5 februarie, când a pierdut cu 1:0 în fața Mallorcăi.

Barcelona a învins pe Real Madridul pentru a treia oară în acest sezon. Anterior, echipa a roș-albaștrilor a învins-o pe eterna rivală în finala Supercupei Spaniei (3:1) și în primul joc din semifinalele Cupei Spaniei (1:0). „Real” a reușit să o învingă pe Barcelona în primul tur al campionatului național (3:1).

Meciul retur al echipelor din Campionatul Spaniei va avea loc pe 5 aprilie la Barcelona.

Barcelona este liderul Ligii Spaniole cu 68 de puncte. Real Madrid este pe locul doi cu 56 de puncte. În următoarea rundă de la Barcelona, de pe 1 aprilie echipa catalană se va întâlni cu Elche, în vreme ce Realul, a doua zi, va da piept cu Valladolid.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...