Judecați voi...

Judecați voi...

Schimbarea de primar va aduce şi o schimbare de lifestyle la Primăria Capitalei, opinează Sorin Ioniţă, director al Expert Forum la Bucureşti, care postează două fotografii elocvente în sprijinul spuselor sale.

Mai exact, într-o postare care a strâns peste 1.000 de like-uri, Ioniţă pune “în oglindă” două fotografii în care cei doi contracandidaţi pot fi văzuţi în locaţii diametral opuse, locaţii care îi reprezintă: aparent, casele lor. Astfel, Nicuşor Dan şi soţia sa, Mirabela, pot fi văzuţi într-o încăpere simplă, cu o bibliotecă, în timp ce cuplul Firea-Pandele este văzut într-o încăpere încărcată cu oglinzi, statui, fotolii scumpe, un şemineu masiv, pe scurt, o sufragerie de un kitch total.

“Schimbare de lifestyle la primăria Bucureşti. Notă pentru cei care au deschis TV mai târziu: ăia de jos sunt social-democraţi, ăia de sus nişte conservatori periculoşi”, a precizat Sorin Ioniţă, pe pagina sa de Facebook.

(Facebook)

Reamintim că Nicuşor Dan, matematician român, s-a întors în ţară după obţinerea unui doctorat în matematică în Franţa şi a fondat Şcoala Normală Superioară Bucureşti, o instituţie ştiinţifică având scopul de a îndruma spre cercetare pe cei mai buni studenţi români.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!