Judecați voi...

Judecați voi...

Schimbarea de primar va aduce şi o schimbare de lifestyle la Primăria Capitalei, opinează Sorin Ioniţă, director al Expert Forum la Bucureşti, care postează două fotografii elocvente în sprijinul spuselor sale.

Mai exact, într-o postare care a strâns peste 1.000 de like-uri, Ioniţă pune “în oglindă” două fotografii în care cei doi contracandidaţi pot fi văzuţi în locaţii diametral opuse, locaţii care îi reprezintă: aparent, casele lor. Astfel, Nicuşor Dan şi soţia sa, Mirabela, pot fi văzuţi într-o încăpere simplă, cu o bibliotecă, în timp ce cuplul Firea-Pandele este văzut într-o încăpere încărcată cu oglinzi, statui, fotolii scumpe, un şemineu masiv, pe scurt, o sufragerie de un kitch total.

“Schimbare de lifestyle la primăria Bucureşti. Notă pentru cei care au deschis TV mai târziu: ăia de jos sunt social-democraţi, ăia de sus nişte conservatori periculoşi”, a precizat Sorin Ioniţă, pe pagina sa de Facebook.

(Facebook)

Reamintim că Nicuşor Dan, matematician român, s-a întors în ţară după obţinerea unui doctorat în matematică în Franţa şi a fondat Şcoala Normală Superioară Bucureşti, o instituţie ştiinţifică având scopul de a îndruma spre cercetare pe cei mai buni studenţi români.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…