Judecătorul CCR Varga Attila, dus în stare gravă la Spitalul Universitar din București

Judecătorul CCR Varga Attila, dus în stare gravă la Spitalul Universitar din București

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituțională se află în stare gravă la Spitalul Universitar din Capitală, potrivit informațiilor publicate pe surse de site-ul G4Media și reconfirmate de Hotnews.

Varga AttilaFoto: Inquam Photos / George Călin

Conform acelorași surse, judecătorului CCR i s-a făcut rău în curtea instituției, fiind preluat de o ambulanță SMURD. El a fost dus la Spitalul Universitar București, fiind în stare foarte gravă, au mai spus sursele citate. A fost intubat și era în stare de inconștiență, au precizat sursele citate.

Judecătorul CCR are 61 de ani.

Cine este Varga Attila

Născut în aprilie 1963 la Satu Mare, Varga Attila a fost numit judecător de către Camera Deputaților (2016), pentru un mandat de nouă ani. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca (1986). Varga este doctor în științe juridice, specialitatea Drept constituțional (2006). Teza de doctorat cu tema "Constituționalitatea procesului legislativ".

În trecut, a fost deputat UDMR în mai multe mandate.

Asistent universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Extensia Universitară Satu Mare din cadrul Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca (din 1998).

Profesor asociat la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe și Arte, Departamentul de Științe Juridice (din 2011).


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...