Judecătorul român de la TAS, prima reacție în cazul Sepsi-FCU Craiova

Judecătorul român de la TAS, prima reacție în cazul Sepsi-FCU Craiova

Cristian Jura este expert în dreptul sportului pe plan național și internațional și judecător român la TAS.

Cristian Jura, judecărorul român la TAS

Cristian Jura a lăudat decizia Comisiei de Recurs din cadrul Federației române de Fotbal, care a hotărât rejucarea meciului dintre Sepsi și FCU Craiova , după ce la Comisia de Disciplină s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0.

„Salut decizia Comisiei de Recurs din cadrul FRF pentru măsura adoptată astăzi, prin care a dispus rejucarea meciului dintre Sepși OSK și FC U Craiova. Este o soluție în favoarea sportului și a combaterii rasismului și xenofobiei. Decizia de azi este doar un prim pas și generează angajamente curajoase pentru autorități, FRF, LPF, cluburi, autorități locale, asociații ale suporterilor. Autoritățile trebuie să adopte măsuri severe de sancționare individuală a suporterilor care comit acte de rasism sau xenofobie, FRF și LPF vor trebui să demareze acțiuni concrete de instaurare a unei atmosfere civilizate pe stadioane”, a transmis Cristian Jura pentru gsp.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?