"Jurnal economic" ia locul emisiunii "Biziday" realizate de Moise Guran, la Digi 24 - VIDEO

"Jurnal economic" ia locul emisiunii "Biziday" realizate de Moise Guran, la Digi 24 - VIDEO

Noua emisiune "Jurnal economic" ia locul "Biziday" în grila Digi 24 - la care Moise Guran a renunţat săptămâna trecută - fiind programată de luni până vineri, de la ora 22:00, şi realizată de Stelian Muscalu, potrivit unui anunţ publicat de acesta pe pagina sa de Facebook.

"Jurnal economic" ia locul emisiunii "Biziday" realizate de Moise Guran, la Digi 24

Stelian Muscalu, care este şi prezentatorul emisiunii "Business Club", difuzată de Digi 24 de luni până vineri, între 18:15 şi 19:00, a publicat sâmbătă pe pagina sa de Facebook un spot de promovare a noii emisiuni cu descrirea "Un proiect nou la Digi 24. Business Club rămâne la 18:15".

Noua emisiune cu tematică economică va avea o durată de 30 de minute şi va fi difuzată de la ora 22:00, în locul emisiunii "Biziday" care a fost realizată de Moise Guran.

Jurnalistul Moise Guran a renunţat la emisiunea "Biziday" pentru a lucra la un nou proiect, aplicaţia Biziday, "o aplicaţie de ştiri (pentru mobil cu sistem Android sau iOS) care să filtreze ce e adevărat, de ce e fals, ce e relevant, de ce este click-bait, o aplicaţie care să fie utilă fără să fie intruzivă, să nu deranjeze utilizatorul decât pentru lucruri importante, ba chiar să şi ghicească ce e important şi ce nu este, în mod particular, pentru fiecare utilizator în parte" – potrivit descrierii de pe site-ul biziday.ro.

Ultima ediţie a emisiunii "Biziday" a fost difuzată joi, 23 iunie. Totuşi, Moise Guran a anunţat că va rămâne la Digi24 şi după această dată, în calitate de invitat la emisiuni ale televiziunii – "Din toamnă voi fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu cel puţin o dată pe săptămână, dar şi la evenimentele extraordinare. Am luat de asemenea decizia de a semna un contract pe cinci ani cu Europa FM pentru emisiunea 'România în Direct', dar şi pentru pastila 'Biziday', editorialul radiofonic difuzat zilnic la 07:30 dimineaţa şi la 18.30 seara", a precizat Moise Guran într-un articol publicat pe 21 iunie pe biziday.ro.

Prima ediţie a emisiunii "Jurnal economic" va fi difuzată luni seară, 27 iunie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa