Jurnalistă dezbrăcată de aplicația Lensa. Această a declarat că se simte discriminată

Jurnalistă dezbrăcată de aplicația Lensa. Această a declarat că se simte discriminată

O jurnalistă s-a trezit într-o situație complet incomodă după ce a folosit aplicația Lensa. Aceasta se plânge că a fost „dezbracată” în 16 din portrelele realizate, în timp colegii ei au primit imagini și „roluri” mult mai atractive.

Aplicația Lensa transformă fotografiile în avataruri.

O jurnalistă a încercat Lensa AI și a fost foarte dezamăgită. Această se simte discriminată după ce colegii ei au fost transformați în astronauți sau războinci, în timp ce pentru ea aplicația a generat fotofrafii nud sau ipostaze mult prea sexy.

„Când am încercat AI avatar app Lensa , am făcut-o în speranța de a obține rezultate similare cu unii dintre colegii mei de la MIT Technology Review. Imaginile în mod clar au fost modelate pe personaje anime sau jocuri video. Sau, cel mai probabil, porno, având în vedere numărul considerabil de avatare care au fost nud sau au arătat multă piele. Colega mea albă a primit mult mai puține imagini sexualizate. O altă colegă chineză a obținut rezultate similare cu ale mele”, a scris jurnalista.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?