Jurnalul de post al Elenei Udrea: În a treia zi am băut cafeaua cu soia şi voi mânca ratatouille de legume

Jurnalul de post al Elenei Udrea: În a treia zi am băut cafeaua cu soia şi voi mânca ratatouille de legume

„Este o nouă zi de care ne putem bucura! Aţi zâmbit când v-aţi trezit? Aţi mulţumit lui Dumnezeu (sau Universului, Energiei Universale) care ne da ocazia de a fi şi astăzi fericiţi?  În capitolul 9 din Sistemul Maestrului, Haanel spune că cele trei lucruri care ne fac fericiţi sunt Sănătatea, Bogăţia şi Iubirea. Toţi vrem să fim sănătoşi pentru că nu se poate să fii fericit dacă ai o suferinţa a trupului, toţi vrem să fim bogaţi, chiar dacă pentru fiecare bogăţia poate însemna mai mult sau mai puţin, poate fi mai degrabă materială sau spirituală,(dar toţi dorim să ne putem satisface nevoile materiale)şi, toţi vrem să fim iubiţi şi să iubim. Sentimentul de iubire poate fi manifestat faţă de orice, fiinţe ori lucruri, important este să ne facă să vibram pentru că, cu cât emanam mai multă iubire cu atât se întoarce înzecit la noi“, scrie Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Udrea împărtăşeşte fanilor săi de pe Facebook şi ce va mânca în a treia zi de post. „În a treia zi de Post, am băut cafeaua cu soia de dimineaţă şi voi mânca salată de vinete cu ardei copţi şi pe seară orez cu ratatouille de legume. Suc de morcov şi apa plată. Alergare obligatorie.:) Citesc Paraclisul Maicii Domnului. Citesc Sistemul Maestrului şi chiar îmi propun să o termin...  Meditaţia zilnică de 15-20 minute. Celor care vor să facă o faptă bună şi nu ştiu ce ar putea face, vă recomand să va rugaţi pentru cineva care are nevoie. Înseamnă enorm şi va faceţi şi dvs. mult bine“, mai scrie Udrea.

În prima zi de post, Udrea a făcut meditaţie, a citit Primul Paraclis al Maicii Domnului, a băut cafea cu lapte de migdale şi a mâncat prune şi pepene.

„Întorcăndu-mă la lucrurile importante, celor care mă întreabă cum ar fi o zi de Post în înţelegerea mea, o descriu pe cea de astăzi: -citesc Primul Paraclis al Maicii Domnului, am făcut 15-20 minute de meditaţie, o să fac o faptă bună, am băut dimineaţă cafea cu lapte de migdale şi am mâncat prune deshidratate, la prânz pepene roşu, mai târziu tot pepene roşu, multă apa plată şi am mâncat prune deshidratate“, scrie Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Deputata a mai spus că s-a uitat şi la ştirile difuzate de televiziunea lui Sebastian Ghiţă fără să se enerveze. Am încercat să nu mă enervez citind presă online şi chiar să gândesc bine despre Ghiţă uitându-mă la Rtv preţ de 20 minute, timp în care mi-a fost pomenit numele de 100 de ori şi au rulat continuu imagini cu mine... Deci, recunosc, o zi nu tocmai uşoară până acum“, a mai spus Udrea.

Fostul ministru a citat din părintele Arsenie Boca, care ne cerea să nu vedem Postul „doar că pe o chestiune de stomac“, adică doar că pe o restricţie de a mânca anumite alimente, ci că pe o cale de a-ţi înfrâna plăcerile, "al căror saţiu te determină să păcătuieşti."

„Da, este o probă de autocontrol, de putere de a face şi ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa