Kadîrov, noi critici: Un răspuns slab. Trebuie să ștergem orașele ucrainene de pe pământ

Kadîrov, noi critici: Un răspuns slab. Trebuie să ștergem orașele ucrainene de pe pământ

Răspunsul Rusiei la „bombardamentele trupelor de la Kiev” este unul slab, consideră liderul cecen Ramzan Kadîrov, care mai sugerează și ștergerea orașelor din țara invadată de pe fața pământului, relatează publicația rusă economică Kommersant.

FOTO: Profimedia

Ramzan Kadîrov s-a arătat din nou nemulțumit de deciziile pe care le ia președintele rus Vladimir Putin și cere să ia măsuri mult mai dure pentru a-i pedepsi pe ucraineni pentru „bombardamente”, potrivit Hotnews.ro.

„Răspundem... bine, deci, după părerea mea, răspundem slab. Dacă un obuz aterizează în direcția noastră, în regiunea noastră, este necesar să ștergem orașele de pe pământ pentru a putea vedea orizontul îndepărtat, pentru ca oamenii să înțeleagă că nici nu se pot gândi să tragă în direcția noastră. Nu ar trebui să vedem ce se va întâmpla mâine dacă vom lua vreo decizie", a declarat Kadîrov într-un mesaj pe canalul său de Telegram.

Kadîrov a declarat la începutul lui octombrie că este mulțumit 100% de cum se desfășoară operațiunea militară din Ucraina, după ce rușii au atacat cu rachete mai multe orașe, transmițându-i și un mesaj lui Volodimir Zelenski.

„Și cum te-ai gândit tu, fraierul-Zelenski: tu poți, dar alții nu pot? Adică timp de opt ani să bombardezi civili, să distrugi infrastructura orașelor din Republicile Populare Donețk și Lugansk... a fost posibil, dar cum ți-a trecut prin cap, că deodată a devenit imposibil pentru alții?”, a notat liderul cecen.

„Te-am avertizat, Zelenski că Rusia nu a început încă, așa că nu te mai plânge de niște lucruri ieftine, mai bine fugi înainte să sosească. Fugi, Zelenski, fugi fără să te uiți înapoi, spre Vest”, a mai scris acesta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...