Kanye West a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din SUA

Kanye West a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din SUA

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din SUA, din 2024, relatează dpa, citată de Agerpres.

Kanye West va candida la alegerile prezidențiale din 2024 din SUA / Foto: Profimedia

Acesta a precizat că „lucrează la campanie” împreună cu comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulo, potrivit unei înregistrări video publicate duminică de site-ul X17.

„Mulţumesc, accept", a afirmat Yiannopoulos în videoclip, întrebat dacă acesta este un anunţ oficial.

Kanye West, în vârstă de 45 de ani, a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA.

În ultima perioadă, rapperul a fost implicat în mai multe scandaluri, din cauza unor declarații antisemite făcute în mod repetat.

Kanye West a avut conturile de Instagram și Twitter restricționate temporar luna trecută, iar producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu artistul, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy.

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei.

West a scris duminică pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris „Shalom :)" într-un alt tweet.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro