Kanye West, fondatorul unei școli private, spune că n-a citit niciodată o carte VIDEO

Kanye West, fondatorul unei școli private, spune că n-a citit niciodată o carte VIDEO

Rapperul american Kanye West a mărturisit în cadrul unui podcast că nu a citit niciodată o carte. Mai mult decât atât, acesta afirmă că preferă să vorbească, fiindcă „a citi este ca și cum ai mânca varză de Bruxelles”, relatează Business Insider .

Kanye West compară cititul cu mâncatul de varză de Bruxelles FOTO EPA-EFE

În cadrul podcastului „Alo Mind Full”, în episodul de vineri, cântărețul a afirmat că este fanul unei „conversații bune”.

De fapt, nu am citit nicio carte”, a mărturisit West. „A citi este ca și cum aș mânca varză de Bruxelles. Și să vorbești este ca și cum ai lua ravioli de porumb Giorgio Baldi”, a mai precizat acesta.

West făcea aluzie la un preparat de paste servit la un restaurant din Santa Monica, Giorgio Baldi, la care el și fosta sa soție Kim Kardashian au mers.

În timpul podcastului, West a afirmat că în cazul în care primește un mesaj prea lung citește doar prima și ultima propoziție. Totodată, și-a manifestat frustrarea față de faptul că trebuie să vorbească limba engleză corect pentru a fi respectat.

De asemenea, cântărețul a vorbit și despre Academia Donda, școala privată pe care a înființat-o și a numit-o după mama sa. Conform site-ului web, școala oferă școlarizare elevilor de la grădiniță până la clasa a XII-a și predă arte lingvistice, matematică, știință, „limbă de circulație internațională, artă vizuală, film etc”.

El susține că „programa standard” trebuie echilibrată cu alte forme de învățare.

Afirmațiile sale despre programa școlii sale au venit la o zi după ce revista Rolling Stone a publicat un raport despre Academia Donda. Publicația a vorbit cu două surse, care au afirmat că nu se știe cine predă la școală și cine își trimite copiii acolo. Familiile sunt rugate să semneze acorduri de confidențialitate, a sesizat publicația.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...