Karim Benzema și-a reglat tirul: primul gol la arabi. Decizia conducerii după conflictul cu antrenorul

Karim Benzema și-a reglat tirul: primul gol la arabi. Decizia conducerii după conflictul cu antrenorul

Atacantul francez Karim Benzema, aflat la primul său meci în calitate de căpitan, a înscris primul său gol în campionatul saudit de fotbal şi a contribuit decisiv la victoria echipei Al Ittihad în faţa formaţiei Al Riyadh, cu scorul de 3-0, informează agenţia EFE.

Karim Benzema își intră în mână la Al Ittihad. Foto Facebook

Fostul jucător al lui Real Madrid, foarte activ pe toată durata meciului, în care au mai evoluat francezul Ngolo Kante şi brazilianul Fabinho, printre alţii, a înscris în minutul 17, la o pasă a lui Romarinho. Dubla marocanului Abderrazak Hamdalla a stabilit scorul final al partidei.

Al Ittihad este lider în clasament cu 9 puncte în trei partide, urmată de Al-Hilal, noua echipă a brazilianului Neymar. Karim Benzema, fostul căpitan al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a semnat un contract pe trei ani, până în 2026, cu Al Ittihad.

Presiuni pentru a fi pus căpitan

Înaintea confruntării cu Al Riyadh, Karim Benzema a intrat în conflict cu antrenorul Nuno Espirito Santo, nemulțumit pentru că nu a primit banderola de căpitan de echipă. Francezul s-a plâns conducerii și chiar a lipsit și de la un antrenament al echipei. Apele s-au liniștit rapid, atacantul a revenit sub comanda lui Nuno Espirito Santo și a obținut ce a vrut: este noul căpitan al echipei, în urma deciziei luate de conducerea clubului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat