Kei Komuro, logodnicul prinţesei Mako, a venit în Japonia pentru a se întâlni cu părinţii miresei

Kei Komuro, logodnicul prinţesei Mako, a venit în Japonia pentru a se întâlni cu părinţii miresei

Viitorul mire al prinţesei Mako a Japoniei, Kei Komuro, a făcut o vizită de curtoazie părinţilor acesteia după venirea lui din SUA, în perspectiva căsătoriei ce va avea loc la sfârşitul acestei luni, relatează EFE.

După ce nu s-au văzut timp de trei ani, cuplul s-a reunit luni dimineaţă la reşedinţa familiei din Akasaka, în Tokyo, cu prinţul Fumihito şi prinţesa Kiko, părinţii lui Mako, pentru a discuta despre pregătirile cununiei civile, după ce nunta a fost amânată în 2018, au informat mediile locale.

Kei Komura, în vârstă de 30 de ani, a venit în Japonia la sfârşitul lunii septembrie după ce şi-a terminat studiile universitare în SUA, pentru a se căsători cu logodnica sa, prinţesa Mako, în vârstă de 29 de ani, şi nepoată a împăratului Naruhito al Japoniei.

În 2018, anunţul căsătoriei a suscitat o amplă polemică, în urma unei presupuse dispute financiare în centru căreia se află familia mirelui, iar controversa a condus la amânarea în repetate rânduri a cununiei.

Mako va deveni pe 26 octombrie prima prinţesă a Japoniei post-belice, care nu respectă tradiţia şi se va căsători doar civil, fără ceremonia protocolară de la palat şi va renunţa la zestrea de 150 de milioane de yeni (1,13 milioane de euro) care se acordă femeilor din Familia Imperială când se căsătoresc şi părăsesc instituţia.

Cei doi tineri vor susţine o conferinţă de presă după căsătorie şi plănuiesc să se mute în SUA, unde vor începe o nouă viaţă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...