Kenneth Branagh îl va interpreta pe Boris Johnson în serialul ''This England''

Kenneth Branagh îl va interpreta pe Boris Johnson în serialul ''This England''

Actorul şi regizorul nord-irlandez Kenneth Branagh îl va interpreta pe prim-ministrul britanic, Boris Johnson, în serialul "This England" difuzat de postul de televiziune Sky şi care va recrea modul de gestionare a pandemiei de coronavirus în Marea Britanie, relatează EFE.

Într-un videoclip, difuzat miercuri de postul britanic, Kenneth Branagh joacă rolul lui Boris Johnson, cu celebrul său păr blond vâlvoi, în timp ce susţine o conferinţă de presă la reşedinţa sa oficială din Downing Street.

Serialul "This England", care va fi lansat anul acesta, abordează provocările cu care s-a confruntat executivul britanic în timpul crizei de COVID-19, precum şi controversele în care a fost implicat premierul britanic legate de Brexit şi privind viaţa sa particulară.

Clipul prezentat de Sky începe cu o voce din 'off' în care Branagh, în rolul lui Boris Johnson, anunţă că "2020 va fi un an de prosperitate".

Puţin mai târziu, o altă voce anunţă "500.000 de morţi, în cel mai rău scenariu posibil", iar în imaginile prezentate din interiorul sediului Downing Street sunt auzite câteva dintre îndemnurile cele mai repetate în primele luni ale pandemiei: "Spălaţi-vă pe mâini" şi "Staţi acasă".

Clipul se încheie cu o imagine a premierului Boris Johnson, în timp ce un jurnal de ştiri anunţă că "Marea Britanie a depăşit Italia ca număr oficial de decese", asociate COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?