Keșeru a reușit o triplă pentru Ludogoreț Razgrad în Bulgaria

Keșeru a reușit o triplă pentru Ludogoreț Razgrad în Bulgaria

Atacantul român Claudiu Keșeru a marcat trei goluri pentru Ludogoreț Razgrad, care a dispus cu 5-3 de Dunav Ruse, vineri, în deplasare, într-un meci din etapa a 12-a a campionatului de fotbal al Bulgariei.

Keșeru a punctat în minutele 15, 30 și 74, celelalte goluri ale campioanei Bulgariei fiind reușite de Wanderson (45) și Jonathan Cafu (90).

Pentru gazde au înscris Miroslav Budinov (14), Vasil Șopov (33) și Petăr Patev (66). Dunav a jucat finalul în zece oameni, după eliminarea lui Nuriddin Davronov (86).

Cosmin Moți a jucat tot meciul la Ludogoreț, primind un cartonaș galben (65), iar Keșeru a fost înlocuit în minutul 87 cu Juninho Quixada.

Keșeru este într-o formă de zile mari, cu șapte goluri marcate în mai puțin de o săptămână, după ''duble'' reușite cu Lokomotiv Gorna Oreahovița (4-0, pe 22 octombrie, în campionat) și cu Montana (4-0 pe 25 octombrie, în cupă).

Totuși, Keșeru nu a fost convocat la echipa națională pentru meciurile cu Polonia (11 noiembrie) și Rusia (15 noiembrie).

Claudiu Keșeru este golgheterul la zi al campionatului Bulgariei, cu 9 goluri, urmat de brazilianul Joao Paulo (Botev Plovdiv), 7 goluri, și Martin Kamburov (Lokomotiv Plovdiv), 6 goluri, etc.

Ludogoreț Razgrad este lider, cu 28 puncte, urmată Levski Sofia, 27 puncte, ȚSKA Sofia (echipă antrenată de Edi Iordănescu), 21 puncte, toate din câte 11 partide, etc.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...