Kevin Spacey, în căutarea unei "evaluări" și a unui "tratament", după acuzațiile de hărțuire sexuală

Kevin Spacey, în căutarea unei "evaluări" și a unui "tratament", după acuzațiile de hărțuire sexuală

Actorul american Kevin Spacey se află într-o perioadă de căutare a unei "evaluări" și a unui "tratament", în urma mai multor acuzații de hărțuire sexuală care îl vizează, au anunțat miercuri seară jurnaliștii de la revista Variety.

"Kevin Spacey și-a acordat o perioadă de timp de care are nevoie pentru a căuta o evaluare și un tratament. În acest moment nu vom face publice alte informații", a declarat agentul de presă al starului hollywoodian într-o declarație transmisă aceleiași publicații americane.

Actorul mexican Roberto Cavazos și autorul american de filme documentare Tony Montana au relatat în presă modul în care Kevin Spacey le-ar fi făcut avansuri sexuale. Noile acuzații au apărut la scurt timp după ce actorul Anthony Rapp a dezvăluit că starul american l-a agresat sexual în anii 1980 pe când el avea 14 ani, iar Spacey avea vârsta de 26 de ani. Kevin Spacey i-a prezentat scuze publice într-o declarație îndelung criticată, în care actorul s-a declarat "profund oripilat" de dezvăluirile lui Anthony Rapp și a spus că nu își amintește acel incident.

Filmările de la cel de-al șaselea sezon al serialului "House of Cards" produs de Netflix, care va fi totodată ultimul, în care Kevin Spacey interpretează personajul Frank Underwood, au fost suspendate. Într-o declarație făcută pentru revista Variety, reprezentanții companiilor Netflix și Media Rights Capital au afirmat: "Considerăm că este un pas pozitiv faptul că actorul Kevin Spacey se află în căutarea unui tratament. Vom continua să ne folosim de această pauză pentru a evalua calea pe care o vom urma în viitor, în privința producției acestui serial. Pentru moment nu vom face alte declarații".

Filmul "All the Money in the World", regizat de Ridley Scott, în care Kevin Spacey interpretează rolul magnatului petrolier J. Paul Getty, va avea premiera pe 16 noiembrie la AFI Fest 2017 și va intra în cinematografele nord-americane în luna decembrie. Netflix a produs și filmul "Gore", un lungmetraj biografic în care Kevin Spacey joacă rolul scriitorului american Gore Vidal. Filmările de la această peliculă au fost finalizate luna trecută în Italia.

Platforma online MasterClass a anunțat că a luat decizia de a retrage din oferta sa cursul de actorie pe internet — la care accesul se face contra unei taxe de 90 de dolari — susținut de Kevin Spacey. "În contextul evenimentelor recente, MasterClass a pus capăt implicării lui Kevin Spacey în cursurile sale online", se afirmă într-un comunicat transmis revistei Variety de reprezentanții acestei platforme.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?