Kevin Spacey revine pe marele ecran în filmul italian ''L'uomo che disegno Dio''

Kevin Spacey revine pe marele ecran în filmul italian ''L'uomo che disegno Dio''

Actorul american Kevin Spacey - a cărui carieră a fost grav afectată în 2017 în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală în Statele Unite - revine pe marile ecrane odată cu lansarea miercuri a unei noi producţii la Torino (nordul Italiei), relatează AFP.

Kevin Spacey, câştigător a două premii Oscar, va avea un rol secundar în acest lungmetraj regizat de italianul Franco Nero, care joacă şi rolul principal, se arată într-un comunicat care subliniază "marea revenire în cinema" a actorului american.

Filmul intitulat "L'uomo che disegno Dio" spune povestea unui bătrân singuratic şi orb, care posedă darul de a desena în cărbune portretul oricărei persoane la auzul vocii sale. Secretul său va fi dezvăluit într-o emisiune de televiziune care îl va face celebru, cu partea sa de gelozii, precum o falsă acuzaţie de pedofilie lansată de unul dintre elevii săi.

Kevin Spacey va juca rolul unui detectiv care investighează cazul, "dispus să facă orice pentru a-i creşte notorietatea", se arată în prezentarea filmului care dispune de un buget de 1,5 milioane de euro.

Valul de acuzaţii care a afectat grav cariera lui Kevin Spacey la sfârşitul anului 2017 a corespuns cu apariţia mişcării #MeToo. Concediat din serialul "House of Cards", în care juca rolul unui politician fără scrupule, el a fost scos şi din distribuţia filmului regizat de Ridley Scott, "All the Money in the World".

Ultima sa apariţie într-un film datează din 2018, odată cu lansarea producţiei "Billionaire Boys Club".

Acuzaţiile de agresiune sexuală şi atentat la pudoare formulate împotriva actorului au fost abandonate în iulie 2019 în statul american Massachusetts.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!