Kosovo - România, în pericol să nu se joace. Probleme mari la Priștina

Kosovo - România, în pericol să nu se joace. Probleme mari la Priștina

Kosovo și România joacă în această seară, de la ora 21.45 (Antena 1), în etapa a treia a preliminariilor pentru Euro 2024. Vremea de la Priștina le face feste organizatorilor.

Denis Alibec, la antrenamentul oficial, afectat de furtună. Foto frf.ro

Trimisul gsp.ro la această partidă a transmis că există și posibilitatea ca întâlnirea să nu se desfășoare conform programării inițiale, deoarece la Priștina plouă cu găleata de o zi, fapt în urma căruia terenul de joc a fost afectat puternic.

”Gazonul este foarte prost. Există o latură pe partea oficială care arată exact ca stadionul din Clinceni. Acum câteva sezoane, când Clinceni era în Liga 1, au avut câteva sezoane în care și ei, și adversarii foloseau doar centrul terenului și o bandă, fiindcă pe cealaltă nu se putea juca. Inclusiv așezarea tactică devenise ceva original. Problema este că, dacă va mai ploua și astăzi ca ieri și azi-noapte, va fi în pericol disputarea meciului. A fost potop aseară la antrenamentul României. Prognoza este ploaie continuă, până după meci”, susține trimisul gsp.

Jucătorii naționalei, ședință de pregătire sub o ploiaie torențială. Foto frf.ro

Jucătorii naționalei, ședință de pregătire sub o ploiaie torențială. Foto frf.ro

De altfel, antrenamentul oficial al naționalei lui Edi Iordănescu a fost efectuat joi seara în aceleași condiții de ploaie puternică, în multe zone ale terenului minge nesărind din cauza bălților.

”Am înțeles că se plâng și gazdele de teren. Chiar la antrenament s-au plâns. Ăsta e, trebuie să joci. Din păcate, cu ploaia se amplifică starea asta de urât, de impracticabil. Prognoza arată ploaie, e un impediment pentru noi. Sunt OK băieții, să vedem acum”, a explicat oficialul Mihai Stoichiță.

Kosovo - România, echipe probabile

Kosovo (4-3-3): Muric - Vojvoda, Amir Rrahmani, M. Kryeziu, Paqarada - Celina, H. Kryeziu, Rrudhani - Rashica, Muriqi, Krasniqi. Selecționer: Alain Giresse

Rezerve: Ujkani, V. Bekaj, Aliti, Fazliji, Loshaj, Rrudhani, Zhegrova, Muslija, Dresevic, Albion Rrahmani, Topalli.

România (4-1-4-1): Târnovanu - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Camora - M. Marin - D. Man, D. Olaru, N. Stanciu, Fl. Coman - Alibec. Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: Aioani, H. Moldovan, Cr. Manea, Nedelcearu, Sorescu, T. Băluță, Cicâldău, I. Hagi, Moruțan, V. Mihăilă, L. Munteanu, G. Pușcaș.

Stadion: Priștina City Stadium/ Capacitate: 13.980 locuri (sold out pentru jocul de diseară).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB