Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Kovesi: NU am fost, nu sunt și NU voi fi prietenă cu INCULPATUL Sebastian Ghiță. NU am niciun fel de relații cu Blaga

Invitată la Interviurile Europa FM, șefa DNA Laura Codruța Kovesi a fost întrebată de un ascultător dacă tatăl său, fostul procuror Ioan Lascu, se cunoaște cu Vasile Blaga și dacă familia sa are vreo legătură cu acesta.

”Am să vă răspund ceea ce mă vizează pe mine: nu am niciun fel de relații personale cu domnul Blaga, nici n-am avut și nici nu o să am. Relațiile personale ale tatălui meu nu le comentez, nici cine intră la noi în casă, din motive evidente”.

Întrebată dacă are de gând să facă o alianță politică sau să intre în politică alături de Monica Macovei, Laura Codruța Kovesi a spus că nu intenționează acest lucru.

”Nu, nu voi intra în politică, nu voi face alianță cu nimeni”, a răspuns Laura Codruța Kovesi.

Ulterior, Vlad Petreanu a intervenit și a întrebat-o pe șefa DNA dacă se cunoaște cu Sebastian Ghiță, așa cum deputatul susținea atunci când a vorbit despre teza de doctorat a șefei DNA.

Declaraţiile șefei DNA vin după ce  Sebstian Ghiţă a susţinut că a participat la falsificarea raportului care ar arăta că teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat pentru că la acea vreme avea „o relaţie foarte apropiată” cu Kovesi, „fiind practic prieteni”.

”Nu doresc să intru în dialog cu inculpatul Ghiță Sebastian, este trimis în judecată în două dosare, am solicitat arestarea preventivă de la Parlament, n-am obținut-o, în DNA sunt și alte investigații care îl vizează și nu sunt finalizate, este sub control judiciar. Nu am fost, nu sunt și nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiță”, a răspuns Laura Codruța Kovesi.
 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac, cu PSD până la capăt! Nu s-a lăsat până nu i-a plasat pe Dăncilă și Teodorovici lângă Halep!

2 VIDEO halucinant cu Dăncilă și Alex Dima de la ProTV! Oameni buni, ascultați-o cum se rățoiește, dobitoaca!

3 VIDEO Imagini-ȘOC cu Dăncilă la Strasbourg vorbind în fața sălii goale! Doar vecinul Băsescu s-a dus s-o ascul…

4 RoMAFIA Ca orice pesedist jegos, Grindeanu și-a tras „cărniță de fotomodel” pe banii noștri.

5 MUIE PSD de la Bruxelles! Nominalizarea lui Pașcu pentru un post de comisar(chiar și fără portofoliu)s-a BLOCA…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația