Kremlinul are 40 grupuri tactice de batalion în rezervă şi şi-a extins planificarea războiului pentru următoarele 120 de zile

Kremlinul are 40 grupuri tactice de batalion în rezervă şi şi-a extins planificarea războiului pentru următoarele 120 de zile

Vadim Skibiţki a spus că forţele ruse vor ajusta planul în funcţie de succesele din Donbass şi a menţionat că Statul Major rus schimbă planurile de invazie aproape în fiecare lună, conform ZN.

Acestea şi alte detalii cu privire la schimbările pe linia frontului din ultima zi sunt menţionate în cel mai recent raport al Institutului pentru Studiul Războiului (ISW).

Declaraţiile lui Skibiţki indică faptul că Moscova, cel puţin, a recunoscut că nu şi-ar putea atinge rapid obiectivele în Ucraina.

Potrivit lui, cele 40 de grupuri tactice de batalion ale Rusiei ar putea fi formate din personal extras din alte unităţi.

„Este puţin probabil ca armata rusă să menţină o parte atât de semnificativă a forţelor sale în rezervă din cauza lipsei de forţă de muncă în unităţi”.

Totuşi, în acelaşi timp, Kievul continuă să trimită Occidentului cereri de sprijin pentru arme.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?