Kremlinul expune din nou imaginea de ''mascul'' a preşedintelui Putin

Kremlinul expune din nou imaginea de ''mascul'' a preşedintelui Putin

Kremlinul a expus din nou imaginea de "mascul" a preşedintelui rus Vladimir Putin într-o serie de fotografii şi filmări din timpul vacanţei petrecute de acesta în sudul Siberiei, făcute publice duminică, relatează dpa.

 Putin este surprins prinzând un peşte, traversând un câmp năpădit de buruieni şi scrutând orizonturile, într-un film de 10 minute difuzat de televiziunea de stat, realizat în concediul preşedintelui de la începutul lui septembrie şi în care a fost însoţit o perioadă şi de ministrul apărării, Serghei Şoigu.

 În înregistrare, directorul unei rezervaţii naturale îi explică liderului de la Kremlin că în zonă trăiesc vreo 600 de urşi. "Substanţial", răspunde Putin.

 În alte imagini, preşedintele în vârstă de 68 de ani pare impresionat de o turmă de cerbi roşii pe care îi observă în taiga. Dacă ar participa la Jocurile Olimpice nimeni nu i-ar întrece, glumeşte Putin.

Mai târziu, şeful statului este văzut făcându-se comod într-un cort pentru a-şi petrece noaptea.

Putin a atras atenţia şi în trecut cu fotografii atent puse la punct din vacanţe, în care de exemplu călăreşte la bustul gol un cal ori arată un peşte uriaş pe care l-ar fi prins personal. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 Așa o fi?

4 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

5 Poza asta spune tot...