Kylie Minogue va lipsi de la evenimentul de strângere de fonduri al Comic Relief, deoarece a fost diagnosticată cu COVID-19

Kylie Minogue va lipsi de la evenimentul de strângere de fonduri al Comic Relief, deoarece a fost diagnosticată cu COVID-19

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va lipsi de la evenimentul de strângere de fonduri al organizaţiei caritabile britanice Comic Relief (''The Great Comic Relief Prizeathon'') după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus, informează DPA.

Superstarul pop, în vârstă de 53 de ani, a declarat că îi pare "extrem de rău" că nu va putea participa vineri la acest eveniment caritabil anual, însă se recuperează în urma contractării virusului.

Vedeta urma să apară într-o scenetă alături de distribuţia comediei BBC "Ghosts", în care joacă Charlotte Ritchie şi Kiell Smith-Bynoe.

Cu toate acestea, într-o postare pe Twitter , cântăreaţa australiană şi-a încurajat fanii să i se alăture pentru a urmări transmisia TV.


Această veste vine după ce comediantul Joel Dommett a fost nevoit să renunţe la prezentarea show-ului "The Great Comic Relief Prizeathon", alături de AJ Odudu, după ce a fost la rândul său testat pozitiv pentru coronavirus. El va fi înlocuit de vedeta de televiziune Vernon Kay.

"The Great Comic Relief Prizeathon" va urma emisiunii "News At Ten" de pe BBC şi va continua evenimentele organizate cu ocazia "Red Nose Day" ("Ziua Nasului Roşu").

Sir Lenny Henry, David Tennant, Paddy McGuinness şi Zoe Ball fuseseră anunţaţi anterior drept gazde ale acestui principal eveniment de strângere de fonduri de Red Nose Day, care va fi difuzat pentru prima dată din studiourile BBC din Salford. AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: Kylie Minogue / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”