La Craiova, ca la nebuni: Balint, dat afară după o victorie! Ce sumă va primi şi cine vine în locul său

La Craiova, ca la nebuni: Balint, dat afară după o victorie! Ce sumă va primi şi cine vine în locul său

CS U Craiova s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampf, la finalul stagiunii precedente, pentru a-l instala pe Laszlo Balint (43 de ani). Care a fost prezentat, oficial, la data de 13 iunie.

Astăzi, la 57 de zile de la acel moment, Balint a bătut palma cu patronul Mihai Rotaru. Pentru rezilierea contractului! După o victorie: 2-1 cu rivala Universitatea Craiova, echipa lui Mititelu, obţinută duminică, în campionat! Potrivit Digi Sport, Balint a acceptat să-şi rezilieze contractul în schimbul sumei de 50.000 de euro.

Din acest moment, e aşteptată prezentarea lui Mirel Rădoi (41 de ani), la CS U Craiova. Adică, antrenorul pe care oltenii l-au dorit din start, de când a plecat „Reghe“. Potrivit informaţiilor, Rădoi va fi instalat pe banca Craiovei, în schimbul unui salariu lunar de 15.000 de euro. Şi poate debuta în funcţie, fie joi, în returul cu Zorya Lugansk (Ucraina) din turul III preliminar al Conference League, fie duminică, în partida cu Mioveni de pe teren propriu, în campionat.

7

meciuri a adunat Laszlo Balint la CS U Craiova: 2 victorii, 3 remize, 2 înfrângeri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante