La o zi după Andreea Berecleanu, Dana Chera Grecu anunță și ea plecarea din trustul lui Voiculescu

La o zi după Andreea Berecleanu, Dana Chera Grecu anunță și ea plecarea din trustul lui Voiculescu

Dana Chera Grecu a anunțat că nu se mai întoarce la Antena 3, după concediul de maternitate, pentru că, spune ea, ”simte să facă altceva”, în contextul în care ”perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare” a sa, potrivit unui interviu acordat  Paginedemedia.ro.  Anunțul Danei Grecu vine la o zi după ce o altă jurnalistă a grupului Intact Media, Andreea Berecleanu, a spus că părăsește Antena 1.

Dana Grecu a vorbit într-un interviu acordat Paginademedia.ro despre cum se văd lucrurile "din afară", despre nevoia de echilibru, dar și despre temperamentul ei vulcanic.

"Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am făcut față ca ziarist, dar au lăsat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva", a declarat Dana Grecu.

Totodată, aceasta a subliniat că ”perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect”.

La rândul său, și Andreea Berecleanu a anunțat miercuri că se desparte de Antena 1, după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani).

„Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breasla cât și de către public tocmai pentru ca nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea”, a scris ea pe Facebook.

Berecleanu nu a spus de ce pleacă de la Antena 1, dar a precizat în mesajul său de pe Facebook că nu va „accepta situații impuse”.



Antena 1 a anunțat ieri că Sandra Stoicescu va fi gazda Observatorului 19, începând din această primăvară, potrivit Paginademedia.ro.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”