„La pușcărie. Mulți ani cu executare, șpăgarule!”/Oamenii îl cred pe băiatul Sorinei Pintea și-l înjură pe Liviu Pop!

„La pușcărie. Mulți ani cu executare, șpăgarule!”/Oamenii îl cred pe băiatul Sorinei Pintea și-l înjură pe Liviu Pop!

Liviu Pop încearcă să acopere acuzațiile că ar fi luat șpagă în speța Sorina Pintea postând într-o veselie pe pagina de Facebook. Oamenii, însă, nu apreciază, scrie  Newsweek România .

Fiul fostului ministru al Sănătății, Ionuț Pintea, a făcut public că a avut o întâlnire cu denunțătorul mamei lui, care i-ar fi spus că o parte din bani au ajuns la senatorul de Maramureș Liviu Pop, fost ministru al Educației.  

Declarația lui Ionuț Pintea a apărut într-un video postat duminică. După ce a negat acuzațiile, Liviu Pop și-a continuat postările populist – ipocrite pe facebook. Dar oamenii i-au replicat, uneori violent, făcând trimitere la acuzațiile de luare de mită.

Liviu Pop: NU am avut și NU am nicio legătură cu situația nefericită în care se află colega mea, Sorina Pintea.

Alexe. Domnule Pop, nu îți este rușine? Nu îți crapă obrazul de rușine? Și dumneata, și ministresa care se afișa cu rochii de mii de euro, ați furat banii bolnavilor. Nu vă e rușine, spăgarilor? 

Lucian: Cum a intrat il capo la pușcărie, cum ați devenit neglijenți!

Cătălin: Daca imi iti doresc ceva este ca tu si toti hotii din pesede sa faceti un guvern mare, mare tare, la Rahova.

Liviu Pop: Martie înseamnă frumusețe, renaștere, noroc, lumină. E timpul așadar, pentru culori vesele, pentru proiecte îndrăznețe şi vise noi.

Marian: La multi ani cu executare

Alin: Pentru unii! Pentru altii inseamna DNA, spagi, martori, inculpati, condamnati...

Nicușor: La puscarie hapsânilor..nu va mai ajung banii...corupti ticalosi.

Liviu Pop: Săptămâna viitoare voi depune la Senatul României următoarea propunere legislativă de modificare și completare a Legii educației naționale.

Octavian: Poate nu mai poți ca trebuie să dai declarații la DNA în legătura cu mita lui Pintea !!?

Cheța. Acum, subit, s-a gândit la profesori. Dar până acum unde a fost? Sau își caută aliați, acuma cu scandalul cu Sorina Pintea?

Marius: Nu mai prinzi săptămână viitoare spagaruleeee.  

Liviu Pop: Ca urmare a nenumăratelor dezbateri avute cu profesorii, părinții, elevii și nu numai, propun modificarea modalității de ocupare a posturilor de inspector școlar general și inspector general adjunct în învățământ, astfel încât profesorii să decidă dacă aceste posturi să se ocupe în baza unui concurs sau prin vot univers.

Simona: Mi-ar fi rușine să ies acum cu ceva propuneri, când planează cam multe intrebari asupra matale privind implicarea în cazul Pintea!

Iuliu. Domnule, si noi propunem sa te retragi din spatiul public, inclusiv din politica! Fiecare aparitie televizata este insuportabila de urmarit! Faci Transilvania de râs!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante