„Lașul” Moratoglou, primele declarații după victoria lui Halep de la TAS. Cât de înfricoșat a fost de cazul româncei

„Lașul” Moratoglou, primele declarații după victoria lui Halep de la TAS. Cât de înfricoșat a fost de cazul româncei

Patrick Mouratoglou a tăcut chitic și după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, și după ce românca a obținut pe 5 martie reducerea suspendării la TAS. Acum a acceptat să discute despre situația jucătoarei noastre.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, colaboraree de tristă amintire. Foto Profimedia

Patrick Mouratoglou a vorbit pentru Tennis Channel despre situația în care s-a regăsit Simona Halep. Francezul s-a declarat ușurat acum că "adevărul a prevalat": "A fost oribil, a fost înfricoşător", a spus instrctorul francez, care a completat: "Ea nu ştia dacă va putea juca din nou cândva. A trecut prin iad cu ceea ce s-a întâmplat cu povestea cu dopajul".

Francezul a povestit cum a trăit momentul în care a venit rezultatul pozitiv al testului: "Este înfricoşător pentru că nu ştii dacă vei putea stabili ce s-a întâmplat cu adevărat. De fapt, când a început, nici măcar nu ştiam ce s-a întâmplat, pentru că nu ai idee cum poţi avea această substanţă în urină. Şi atunci trebuie să cauţi şi trebuie să dovedeşti de unde provine, altfel primeşti (pedeapsa) maximă".

Abia așteaptă să o vadă din nou pe teren

Patrick Moruatoglou a dat asigurări că a urmărit situaţia lui Halep ”zi de zi" și că acum poate respira ușurat, după ce Simona a obținut în instanță dreptul de a evolua din nou: "Sunt foarte, foarte uşurat pentru ea, pentru că adevărul a prevalat în cele din urmă. Să o avem înapoi este fantastic şi pentru tenisul feminin. Abia aştept să o văd jucând şi sunt sigur că şi mulţi oameni aşteaptă acest moment".

Simona Halep își pregătește revenirea în circuit după un an și șapte luni. Primul test va avea loc la turneul de 1000 de puncte de la Miami (19-31 martie), acolo unde Simo a ajuns în două rânduri în semifinale de-a lungul carierei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?