Lazăr, despre despre modificările la legea grațierii: Un asemenea act normativ va crea un sentiment de insecuritate

Lazăr, despre despre modificările la legea grațierii: Un asemenea act normativ va crea un sentiment de insecuritate

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat joi, cu privire la amendamentele aduse la proiectul de lege privind grațierea, că Ministerul Public susține punctul de vedere al CSM, care spune că un asemenea act normativ va crea un sentiment de insecuritate în public.

"Aș dori să amintesc punctul de vedere al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) care spune că un asemenea act normativ va crea un sentiment de insecuritate în public. Ministerul Public a susținut acest punct de vedere în cadrul Comisiei, avem strategii ale ministerului Justiției și ale instituțiilor care lucrează în domeniul justiției, pentru a combate corupția. Ele pot fi văzute site-ul ministerului justiției, sunt pe 5 ani, și noi trebuie să ne înscriem pe acesta direcție a strategiilor cunoscute. Eu vă spun care sunt strategiile noastre, să va spun alții de ce ar fi benefică", a declarat Augustin Lazăr la intrarea în CSM.

Comisia juridică a exceptat, joi, de la grațiere luarea de mită, traficul de influență, darea de mită și cumpărarea de influență , la solicitarea senatorului PNL Daniel Fenechiu.

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…