Le-o trage ca la MASCAȚI! Marian Godină, text ironic la adresa ciutacilor, mirceabazilor și gâzilor din presă, slugile penalilor!

Le-o trage ca la MASCAȚI! Marian Godină, text ironic la adresa ciutacilor, mirceabazilor și gâzilor din presă, slugile penalilor!

Le-o trage ca la mascați! Marian Godină, text ironic la adresa ciutacilor, mirceabazilor și gâzilor din presă, slugile penalilor! Politistul Marian Godina are o intrebare de bun-simt si al carei raspuns tine de logica elementara. Cum se face ca „jurnalistii” care ii ataca zilnic pe procurori ca se dedau la abuzuri impotriva politicienilor „nevinovati” nu sunt si ei insisi „bagati la puscarie pentru a li se inchide gura”. După cum a recunoscut, Godină a devenit de apropape două luni membru al trupelor SAS.

Textul publicat de Godină:

„În România se fac foarte multe abuzuri de către procurori. Politicieni, oameni cu funcții importante, cu bani mulți și cu influență pe măsură sunt abuzați și trimiși în judecată pe nedrept, în baza unor dosare fabricate de niște procurori care fac parte dintr-un stat paralel.

Nu o spun eu, o spun jurnaliști care de dimineața până seara îi fac pe acești procurori troacă de porci, îi calomniază în toate felurile și nu mai știu ce să le mai găsească pentru a le arăta cetățenilor cât de malefici sunt și cum fabrică ei dosare la comandă.

Eu stau și mă întreb, dacă procurorii ăștia sunt atât de murdari încât să acuze oameni inocenți precum îngerașii și au atât tupeu să pună sub acuzare oameni cu funcții înalte și cu averi impresionante, cum de se împiedică ei de niște bieți jurnaliști? Dacă tot sunt atât de mânjiți acei procurori, de ce nu le fabrică și lor niște dosare pentru a-i băga la pușcărie și a le închide gura? Cum de îi lasă liberi să îi denigreze non-stop? Ceva nu prea are logică aici. Cum poți tu, ca jurnalist, să zici de un procuror că e stalinist și tu să fii încă liber? Dacă era stalinist îți fabrica un dosar a doua zi și te ascundea.

Pentru mine, asta e o dovadă că procurorul nu e deloc stalinist și că dosarele ălea nu-s deloc fabricate, cum nici ăia cercetați nu-s tocmai niște îngerași care au făcut bani din muncă cinstită.”

Duminica sunt anuntate noi manifestatii de amploare fata de masacrarea legilor justitiei de catre majoritatea PSD-ALDE. Protestatarii se vor reuni, la Bucuresti, inecpand cu ora 18.00, in Piata Victoriei.

„Nu avem voie sa acceptam intoarcerea in trecutul intunecat al Romaniei. Duminica, 10 decembrie 2017, ora 18.00, vom iesi in strada din nou. Va chemam, dragi cetateni ai Romaniei, din Bucuresti si din provincie in Piata Victoriei din Bucuresti. Toti cei care nu au posibilitatea de a veni in Bucuresti sa iasa in fiecare oras in care traiesc si isi cresc copiii. Haideti sa ne aparam dreptul la libertate si demnitate, drept atat de greu castigat. Masina de vot PSD, ALDE, UDMR continua sa ne macine libertatea, pe care noi avem datoria sa o aparam pentru noi si pentru copiii nostri”, se afirma intr-un comunicat semnat de zeci de organizatii ale protestatarilor.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /