Le spunea părinţilor că pleacă la serviciu, dar lucra pentru propria afacere. Povestea unei tinere care a construit în secret un imperiu de 10 milioane de dolari - FOTO

Le spunea părinţilor că pleacă la serviciu, dar lucra pentru propria afacere. Povestea unei tinere care a construit în secret un imperiu de 10 milioane de dolari - FOTO

Povestea de succes a tinerei Jane Lu, din Australia, a început ca multe alte poveşti: dimineaţa se îmbrăca formal, pentru serviciu, îşi lua la revedere de la părinţi şi pleca spre locul de muncă,

Le spunea părinţilor că pleacă la serviciu, dar lucra pentru propria afacere. Povestea unei tinere care a construit în secret un imperiu de 10 milioane de dolari (Imagine: witaus.com)

Singura diferenţa este că Jane Lu nu avea un birou la care să ajungă, un job cu titlu complicat sau un şef căruia să îi raporteze. Lu a ţinut ascuns de părinţii ei întregul plan de afaceri, crezând că aceştia nu vor fi de acord cu ideea de a porni un business pe cont propriu. Tânără mergea în fiecare zi la o cafenea din centru, deschidea laptop-ul şi contacta diverse companii, organiza evenimente şi punea bazele unei afaceri de milioane de dolari, relatează Daily Mail, citat de Business Magazin .

Compania tinerei, ShowPo.com, a generat venituri de peste 10 milioane de dolari în 2014. Ea distribuie haine în 45 de ţări, are 420.000 de fani pe Instagram şi aproape 500.000 pe Facebook. Jane Lu consideră că mare parte a succesului său se datorează modului în care a desfăşurat campaniile de social media.

Chiar dacă recunoaşte că şi-a minţit pentru o bună perioadă de timp părinţii, Lu spune că aceştia sunt extrem de mândri de felul în care ea a gestionat businessul. "În primă fază nu le-a venit să creadă cât curaj am avut", povesteşte Lu celor de la dailymail.co.uk.

ShowPo.com are în momentul de faţă zece angajaţi, iar Jane Lu spune că cel mai important lucru este că poate face zi de zi lucrurile care îi plac.

Ce le recomandă ea tinerilor care vor să se apuce de o afacere citiţi pe Business Magazin .

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”