Legăturile dintre administrația Trump și Rusia, o invenție a democraților, susține pe Twitter președintele american

Legăturile dintre administrația Trump și Rusia, o invenție a democraților, susține pe Twitter președintele american

Afirmațiile privind legături între administrația Trump și Rusia nu sunt decât un complot al Partidului Democrat, de opoziție, a transmis luni pe Twitter președintele SUA, Donald Trump, relatează DPA și AFP.

"Democrații au inventat și promovat povestea cu Rusia ca scuză pentru campania lor groaznică", a scris Trump, în replică la acuzațiile privind influența pe care ar fi exercitat-o oficiali ruși asupra campaniei sale prezidențiale de anul trecut, finalizată cu instalarea sa la Casa Albă după alegerile din noiembrie.

El a amintit și că fostul director pentru informații naționale James Clapper a afirmat duminică într-un interviu televizat că nu are cunoștință de existența unor dovezi ale legăturilor dintre Trump ori echipa sa și Rusia.

"James Clapper și alții au subliniat că nu există dovezi că președintele SUA a complotat cu Rusia. Această poveste este o ȘTIRE FALSĂ și toată lumea știe acest lucru!", a mai transmis Trump.

Presupusele legături ale echipei Trump cu Rusia sunt unul din principalele subiecte ale audierii organizate luni de comisia pentru informații a Camerei reprezentanților la care sunt chemați să ofere răspunsuri directorul FBI, James Comey, și colegul său de la Agenția națională de securitate a SUA (NSA), Mike Rogers. James Clapper și fostul director al CIA, John Brennan, se numără între foștii responsabili americani așteptați la o a doua audiere, prevăzută pentru 28 martie, în aceeași comisie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria