Liberalul Marian Petrache va fi cercetat de DNA

Liberalul Marian Petrache va fi cercetat de DNA

Liberalul Marian Petrache va fi anchetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru fraudă la alegerile locale, după ce dosarul a fost declinat la DNA, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Polițiștii ilfoveni au început cercetări în acest caz, existând suspiciuni de corupere a alegătorilor, iar dosarul a fost declinat de la Parchetul Judecătoriei Buftea către DNA.

Pe 11 iunie, Marian Petrache, președintele PNL Ilfov, declara într-o conferință de presă că este normal ca Parchetul să cerceteze dacă există o plângere împotriva sa privind alegerile locale, adăugând că, dacă procurorii descoperă că a făcut ceva, să suporte consecințele.

"Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta și să cerceteze, nu e niciun fel de problemă și nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu știu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecințele. Nu o să găsească", afirma el.

Petrache a făcut această precizare fiind întrebat de jurnaliști cum comentează înregistrările difuzate de mass-media în care el ar discuta despre aducerea unor alegători cu mașinile la secțiile de vot cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa