Liderii PNL își continuă campania în țară: Ciucă, Bode, Rareș Bogdan, prezenți astăzi la Galați

Liderii PNL își continuă campania în țară: Ciucă, Bode, Rareș Bogdan, prezenți astăzi la Galați

Liberalii își lansează candidații în prezența liderilor. Președintele Ciucă lansează candidații PNL la Galați.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și secretarul general PNL, Lucian Bode, alături de prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, vor participa astăzi la evenimentul de lansare a candidaților PNL Galați.

Conducerea PNL este prezentă în filiale încă dinaintea începerii campaniei electorale, într-un tur de forță al organizațiilor din toată țara. La finalul săptămânii, Nicolae Ciucă a fost prezent la Iași și Suceava, secretarul general, Lucian Bode, a fost la Bistrița, iar europarlamentarii Dan Motreanu și Siegfried Mureșan au fost la Caraș-Severin și Arad.

Liderii PNL au subliniat bde fiecare dată că investițiile și proiectele europene girate de liberali au adus schimbări majore în viața de zi cu zi a oamenilor.

Prezența în mijlocul comunităților este, de fiecare dată, o ocazie bună pentru conducerea PNL, dar mai ales pentru Nicolae Ciucă să amintească ce a însemnat guvernarea PNL în materie de economie sustenabilă, de investiții, de fonduri europene și dezvoltare. În mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă, România a depășit 90% absorbție a fondurilor europene. PNL a preluat guvernarea cu absorbție sub 50%. În România au intrat peste 90 de miliarde de euro, bani europeni, iar contribuția țării noastre la fondul UE a fost de 30 miliarde euro din 2007 până în prezent.

Guvernul Ciucă deține recordul și la bugetul alocat investițiilor, de peste 100 miliarde lei, motorul acestora fiind banii europeni. De altfel, fondurile europene sunt un atu al liberalilor în campania pentru alegerile europarlamentare, dar și cea pentru alegerile locale, aceștia venind cu cifre și proiecte finalizate sau în lucru în localitățile administrate de PNL.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

3 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

4 Primul semn major că trebuie să ne pregătim pentru un război lung

5 Bloomberg anunță că Omenirea a intrat în cel de-Al Treilea Război Mondial, între două blocuri care se luptă pentru supremație