Liderii SANITAS: Ministerul Sănătăţii a solicitat acordarea voucherelor de vacanţă

Liderii SANITAS: Ministerul Sănătăţii a solicitat acordarea voucherelor de vacanţă

Liderii SANITAS au anunțat că au avut o întrevedere la Guvern pentru a dicuta revendicările angajaților din sănătate și că până la rezolvarea lor vor rămâne în grevă japoneză.

Foto: Arhivă

”Astăzi, 9 iunie 2023, reprezentanţii Federaţiei SANITAS au avut o nouă întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, viceprim-ministrul guvernului, dl. Hunor Kelemen si secretarul general al guvernului, Marian Neacsu. A fost analizat stadiul soluţionării tuturor revendicărilor SANITAS şi s-au discutat cifrele rezultate din calculul influenţelor bugetare”, se arată într-un comunicat trimis vineri de SANITAS și preluat de News.ro

Potrivit aceleiași surse, soluțiile propuse de sindicate urmează să fie analizate în cursul zilei de vineri, cu promisiunea că vor fi legiferate în cel mai scurt timp.

”În acest moment, deja, Ministerul Sănătăţii a solicitat, prin DSP, unităţilor sanitare sumele necesare acordării voucherelor de vacanţă tuturor salariaţilor din Sănătate”, potrivit sindicaliștilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat