Lidia Buble a luat totul de la zero și s-a luptat cu sărăcia. „Nu aveam bani de metrou/ mâncam câte doi biscuiți”

Lidia Buble a luat totul de la zero și s-a luptat cu sărăcia. „Nu aveam bani de metrou/ mâncam câte doi biscuiți”

Cu o carieră înfloritoare și o prezență carismatică pe scenă, Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc povestea emoționantă din spatele succesului său. Recent, cântăreața a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentele dificile prin care a trecut în adolescență și cum s-a adaptat venirii în București.

Lidia Buble FOTO Arhivă

În spatele strălucirii pe care o afișează pe scenă și a zâmbetului fermecător al Lidiei Buble se află o poveste de curaj. Provenind dintr-o familie modestă și numeroasă, adolescența sa a fost marcată de lipsuri și sacrificii. Când a luat decizia de a se muta în București pentru a-și urmări visul de a deveni artistă, Lidia a trecut prin momente extrem de grele.

Drumul său către succes a fost unul plin de încercări. Povestește că a ajuns în Capitală plină de vise și speranță, dar cu numai 40 de lei în buzunar.

Am venit în București cu 40 de lei în buzunar. Nu aveam bani nici de metrou, nici de autobuz. Mâncam câte doi biscuiți de foame..., și-a amintit Lidia Buble, potrivit Kfetele.

Curajul de a începe de la zero

În loc să se împiedice de obstacole, Lidia Buble a găsit în ele un impuls pentru a-și urma visul cu și mai multă hotărâre. Chiar și în cele mai întunecate momente, nu și-a pierdut niciodată speranța sau dorința de a reuși.

Unul dintre cele mai grele momente din viața mea a fost acela când am venit în București cu 40 de lei în buzunar și îmi era atât de rușine să pun mâna pe telefon să îl sun pe tati să îi spun: «Tati, dă-mi bani de chirie pe luna asta.», a dezvăluit artista, subliniind lupta sa cu mica și cu marea sărăcie.

De la provocări la o carieră de succes

Astăzi, Lidia Buble este un nume respectat în lumea muzicală românească, iar povestea ei impresionantă servește drept sursă de inspirație pentru mulți tineri. Succesul său nu este doar rezultatul talentului și muncii asidue, ci și al curajului de a merge înainte chiar și în cele mai dificile momente.

În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită, a mărturisit artista.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro