Liga Campionilor: Barca, încă un meci de coșmar contra lui Bayern. A 5-a înfrângere la rând în fața bavarezilor

Liga Campionilor: Barca, încă un meci de coșmar contra lui Bayern. A 5-a înfrângere la rând în fața bavarezilor

Bayern a învins-o pentru a cincea oară la rând pe Barcelona, într-un meci din grupa C a Ligii Campionilor. Lewandowski a fost șters la mult-așteptata sa revenire împotriva echipei la care a făcut istorie.

Lewandowski s-a luptat cu foștii săi coechipieri, însă nu a reușit să înscrie. Foto EPA

Barcelona nu mai reușește să facă față rivalei sale din Liga Campionilor. Chiar dacă au făcut o primă repriză excelentă la Munchen, catalanii s-au văzut doborâți în 3 minute, imediat după pauză, când Hernandez și Sane au lovit năucitor. Bayern a știut să țină apoi de rezultat, oaspeții reușind să se apropie de poarta lui Neuer doar o singură dată, când Pedri a lovit bara.

A fost a cincea victorie consecutivă a lui Bayern în fața Barcelonei, care nu a mai marcat de trei runde în poarta bavarezilor. Iar când catalanii au făcut-o ultima dată, a fost în dezastrul neverosimil din urmă cu 2 ani, când Bayern umilea Barca lui Messi cu 8-2!

Lewa, primit cu aplauze

Un moment foarte așteptat al acestei partide a fost revenirea lui Robert Lewandowski (34 de ani) pe stadionul din Munchen, la nici două luni de la momentul transferului de la Bayern la Barcelona. Polonezul și-a forțat în vară plecarea, după 8 ani excepționali petrecuți în tricoul bavarezilor. Însă suporterii gazdelor nu l-au taxat pentru decizia sa.

În momentul în care atacantul polonez a ieșit pe gazon la încălzire, au existat reacții mixte, atât aplauze, cât și huiduieli, însă când crainicul i-a rostit numele lui Robert Lewandowski fluierăturile au dispărut și au urmat aplauze la scenă deschisă. Polonezul, la rându-i, a aplaudat și a dus o mână la inimă.

Iată rezultatele din ultimele confruntări dintre cele două forțe ale fotbalului mondial

image

Barcelona, înfrângeri pe linie în ultimele 5 meciuri contra lui Bayern

În celelalte meciuri disputate marți în Liga Campionilor, Liverpool s-a impus în fața lui Ajax la ultima fază a meciului, în timp ce Brugge a distrus-o pe Porto chiar la ea acasă cu 4-0. A fost seara neamților, cu 3 victorii în tot atâtea meciuri.

Grupa A

Liverpool - Ajax 2-1

Grupa B

FC Porto - Club Brugge 0-4

Leverkusen - Atlético Madrid 2-0

Grupa C

Viktoria Plzeň - Inter Milano 0-2

Bayern München - Barcelona 2-0

Grupa D

Sporting Lisabona - Tottenham 2-0

Marseille - Frankfurt 0-1

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...