Liga I: ACS Poli Timişoara - Dinamo Bucureşti 1-3, în play-out

Liga I: ACS Poli Timişoara - Dinamo Bucureşti 1-3, în play-out

Dinamo Bucureşti a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 13-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal, penultima a sezonului.

Dinamo s-a impus fără drept de apel, prin golurile marcate de Daniel Popa (25), Diogo Salomao (58) şi Ivan Pesic (75), în timp ce golul de onoare al bănăţenilor a fost un autogol al grecului Georgios Katsikas (90), la şutul centrare al lui Mihai Roman II.

Fiecare echipă a avut câte o bară, Poli la şutul lui Octavian Drăghici (44), respins de portarul Jaime Penedo, iar Dinamo prin Salomao (18).

După acest eşec, Poli are şanse minime de a evita retrogradarea.

În ultima rundă, Poli va juca în deplasare cu Concordia Chiajna, iar FC Voluntari, formaţie aflată pe loc de baraj, o va întâlni în deplasare pe Juventus Bucureşti.

Dinamo a ajuns la şase victorii consecutive. Poli nu are nicio victorie în ultimele patru etape (două egaluri, două eşecuri).

ACS Poli Timişoara - FC Dinamo Bucureşti 1-3 (0-1), stadion ''Dan Păltinişanu'' - Timişoara
Au marcat: Georgios Katsikas (90, autogol), respectiv Daniel Popa (25), Diogo Salomao (58), Ivan Pesic (75).
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF


AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante