Liga I: Concordia Chiajna - FC Viitorul 1-1

Liga I: Concordia Chiajna - FC Viitorul 1-1

Concordia Chiajna şi FC Viitorul Constanţa au terminat la egalitate, 1-1, luni seara, la Chiajna, în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Concordia a deschis scorul prin Andrei Marc (32), cu un şut superb la vinclu, însă precedat de un fault în atac. FC Viitorul a egalat prin francezul Lyes Houri (89), introdus de Gheorghe Hagi în min. 71.

FC Viitorul a ratat numeroase ocazii de gol, prin Virgil Ghiţă (24), Mihai Voduţ (38, 44), Alex Stoica (58, 60) şi Srgian Luchin (65 - bară).

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a fost trimis în tribună pentru proteste în min. 40, cerând henţ la Andrei Marc, care a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Voduţ (38).

CS Concordia Chiajna - FC Viitorul Constanţa 1-1 (1-0), stadion Concordia - Chiajna
Au marcat: Andrei Marc (32), respectiv Lyes Houri (89).
Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF


AGERPRES (AS/editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale