Liga I: Concordia Chiajna - Steaua București 0-2

Liga I: Concordia Chiajna - Steaua București 0-2

Steaua București a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 (2-0), luni seara, în deplasare, în ultima partidă din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. Campioana s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (6), Jugurtha Hamroun (30). Căpitanul Stelei, internaționalul capverdian Varela, i-a dedicat golul său fostului conducător Mihai Stoica, eliberat luni din penitenciar . Varela a arătat după gol un tricou pe care era inscripționat mesajul ''Bine ai revenit acasă''.

Steaua a ratat mai multe ocazii mari de gol și a fost privată de un penalty, în minutul 82, când Ciprian Marica a fost faultat evident în careu de Răzvan Tincu.

Concordia a jucat ultimul sfert de oră în zece oameni, după ce Gabriel Giurgiu a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

La Concordia au debutat oficial nigerianul Christian Obodo și italianul Gabriele Zerbi, iar camerunezul Patrice Feussi a fost doar rezervă

La Steaua au evoluat în premieră într-un joc oficial Ciprian Marica, germanul Timo Gebhart și iordanianul Thaer Bawab, ultimii doi intrați pe final. Au redebutat la roș-albaștri Gabi Tamaș și Mihai Pintilii.

Steaua e neînvinsă de cinci etape, câștigându-le pe ultimele patru. În tur, Steaua a învins cu 3-1.

Concordia a ajuns la nouă etape consecutive fără victorie — cinci eșecuri, patru egaluri.

CS Concordia Chiajna — FC Steaua București 0-2 (0-2), stadion "Concordia" — Chiajna
Au marcat: Fernando Varela (6), Jugurtha Hamroun (30).
Cartonaș roșu: Gabriel Giurgiu (Concordia, 75).
Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”