Liga I: CSM Poli Iași - Steaua București 0-2

Liga I: CSM Poli Iași - Steaua București 0-2

Steaua București a învins-o pe CSM Poli Iași cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, în Copou, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Fundașul Gabriel Tamaș a deschis scorul cu un șut de la distanță, în urma unei lovituri libere (35), iar tânărul Dennis Man a închis tabela (86), marcând primul său gol în Liga I, la vârsta de 18 ani.

Gazdele au jucat aproape tot meciul în zece oameni, după ce Alexandru Boiciuc a fost eliminat încă din minutul 5, pentru o intrare brutală la Ovidiu Popescu. Stelistul nu a mai putut continua și a fost înlocuit cu Man în min. 14.

Chiar și în inferioritate numerică, ieșenii au avut șansa golului egalării în min. 81, dar Andrei Cristea a trimis în bară. Steaua a avut și ea o bară, prin Vlad Achim (90+2).

Înaintea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei din clubul bucureștean Colectiv, la exact un an de la incendiu.

Steaua a reușit prima sa victorie în ultimele trei etape, după un eșec acasă cu Gaz Metan Mediaș și un egal la Târgu Mureș cu ASA.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Ieșenii au pierdut ultimele cinci partide de campionat, marcând un singur gol. Echipa a fost antrenată de Eugen Neagoe în ultimele trei etape.

CSM Poli Iași — FC Steaua București 0-2 (0-1), Stadion "Emil Alexandrescu" — Iași
Au marcat: Gabriel Tamaș (35), Dennis Man (86).
Cartonaș roșu: Alexandru Boiciuc (CSM Poli Iași) 5.
Arbitru: Alexandru Tudor; arbitri asistenți: Mircea Orbuleț, Andrei Constantinescu; arbitru de rezervă: George Rădulescu (toți din București)
Observatori: Adrian Vidan (București) — CCA, Eduard Alexandru (Ploiești) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...