Liga I: Dinamo București - CFR Cluj 0-2

Liga I: Dinamo București - CFR Cluj 0-2

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 2-0 (2-0), luni seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, în ultimul meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeții s-au impus prin golurile marcate de spaniolul Juan Ruiz Real Ruiz (3) și croatul Tomislav Sorsa (28).

Dinamo a ratat șansa de a reveni în meci, după ce croatul Antun Palic a trimis în bară din penalty. Echipa antrenată de Ioan Andone a ratat mai multe situații bune de gol, prin Dorin Rotariu (23, 34, 71) și slovacul Adam Nemec (45+1).

Și CFR a irosit o serie de șanse de gol, prin Sorsa (70), francezul Omrani (78), Laurențiu Rus (78) și francezul Bryan Nouvier (85), portarul Laurențiu Brănescu remarcându-se de fiecare dată.

La meci au asistat 2.416 spectatori, potrivit site-ului oficial al clubului. Fanii i-au cerut demisia antrenorului Ioan Andone în unele momente ale partidei.

În tur scorul a fost 0-0.

CFR a reușit a treia victorie consecutivă, dintre care două în deplasare.

Dinamo venea după trei meciuri fără înfrângere, dintre care două au fost victorii.

Bilanțul dintre cele două formații este egal, cu 18 victorii de fiecare parte și 9 egaluri.

Dinamo a pierdut și în sezonul trecut acasă cu CFR Cluj, cu același scor, 0-2. Ultima oară când Dinamo a învins-o la București pe CFR a fost pe 23 august 2009, cu 1-0. De atunci, CFR a obținut în campionat șase victorii, iar o partidă s-au încheiat la egalitate.

FC Dinamo București — CFR 1907 Cluj 0-2 (0-2), Stadion Dinamo — București
Au marcat: Juan Ruiz Real Ruiz (3), Tomislav Sorsa (28).
Antun Palic (Dinamo) a ratat un penalty în minutul 12 (bară).
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: Mircea Grigoriu (București), Daniel Mitruți (Craiova); arbitru de rezervă: Andrei Chivulete (București)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale