Liga I: Dinamo, surclasată de Gaz Metan Mediaș cu 4-0

Liga I: Dinamo, surclasată de Gaz Metan Mediaș cu 4-0

Nou-promovata Gaz Metan Mediaș a surclasat-o pe Dinamo București cu scorul de 4-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo venea după două victorii în campionat, ultima împotriva Stelei cu scorul de 3-1.

Gaz Metan a deschis scorul prin albanezul Azdren Llullaku (31), dintr-un penalty eronat acordat de arbitrul Alexandru Tudor, după un fault comis de Ceccarelli în fața careului.

Dinamo a ratat mai multe ocazii mari de gol, având și o bară prin May Mahlangu (43), iar pe final a încasat alte trei goluri, semnate de Mircea Axente (77, 81) și Azdren Llullaku (90 — penalty).

Gaz Metan a reușit cel mai mare scor al său din acest campionat, ajungând la 12 etape consecutive fără înfrângere (șapte victorii, cinci egaluri). Echipa antrenată de Cristian Pustai a urcat pe locul al treilea în clasament.

În tur scorul fusese egal, 1-1.

După această victorie a Gazului, bilanțul partidelor directe de la Mediaș este unul echilibrat, cu patru victorii de fiecare parte și patru egaluri. Gaz Metan, care nu o mai învinsese pe Dinamo din 2011, a reușit cea mai clară victorie a sa cu Dinamo.

CS Gaz Metan Mediaș — FC Dinamo București 4-0 (1-0), Stadion "Gaz Metan" — Mediaș
Au marcat: Azdren Llullaku (31 — penalty, 90 — penalty), Mircea Axente (77, 81).
Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Sebastian Stoianov (Constanța); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ștefănești/Argeș)
Observatori: Sorin Boca (Iași) — CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuș) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale