Liga I: FC Voluntari - Steaua 3-1

Liga I: FC Voluntari - Steaua 3-1

FC Voluntari a produs o mare surpriză prin victoria în fața campioanei Steaua București cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, pe stadionul Dinamo din Capitală, în ultimul meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii au deschis scorul prin Vlad Achim (37), dar Steaua a egalat în debutul reprizei secunde, prin Adrian Popa (49). Steaua făcut un joc dezordonat, a ratat câteva ocazii bune de gol, iar pe final, FC Voluntari a dat lovitura prin ivorianul Hamed Kone (89), pe contraatac, la capătul unei acțiuni personale începută din propria jumătate de teren. Același Kone a a închis tabela de marcaj în prelungiri (90+4), profitând de apatia apărării steliste.

Steaua ar fi trebuit să primească un penalty, în minutul 14, când Laurențiu Rus a comis henț în propriul careu.

La Steaua a jucat titular Gabriel Enache (numărul 44), jucător transferat recent de la Astra. De asemenea, marocanul Houssine Kharja, care a lipsea din luna octombrie, din cauza unei accidentări, a fost introdus după pauză, deși el nu a evoluat deloc în perioada de pregătire.

În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-1.

Steaua era neînvinsă de când a fost preluată de Laurențiu Reghecampf, având patru victorii consecutive. FC Voluntari are trei victorii și un eșec în ultimele patru partide.

La ilfoveni nu a evoluat niciunul din cei șase jucători împrumutați de Steaua la FC Voluntari, Jean Sony Alcenat, Alexandru Tudorie, Rareș Enceanu, Cătălin Ștefănescu, Robert Vîlceanu și Sebastian Chitoșcă.

FC Voluntari — FC Steaua București 3-1 (1-0), stadion "Dinamo" — București
Au marcat: Vlad Achim (37), Hamed Kone (89, 90+4), respectiv Adrian Popa (49).
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel), Stelian Slabu (Brașov); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ștefănești/AG)
Observatori: Marian Dorobanțu (Buzău) — CCA, Marin Petrache (Săbăreni/GR) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...