Liga I: FCSB - FC Viitorul 1-1, în play-off

Liga I: FCSB - FC Viitorul 1-1, în play-off

FC FCSB (fosta FC Steaua) a terminat la egalitate cu FC Viitorul Constanța, 1-1 (1-0), luni seara, pe Arena Națională din București, într-un meci din etapa a șaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Gazdele au deschis scorul prin Mihai Pintilii (40), iar FC Viitorul a egalat prin George Țucudean (73), fostul jucător al Stelei înscriind la trei minute de la intrarea sa pe gazon.

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a ratat numeroase ocazii în acest meci, în care a avut și două bare, prin Denis Alibec (14) și Ovidiu Popescu (49).

Boldrin a ratat din 6 metri (2), portarul Rîmniceanu a respins șutul lui Pintilii (14), Țîru a respins incredibil de pe linia porții șutul lui Gabi Enache (27), Boldrin a tras pe lângă poartă (42), Rîmniceanu a intervenit salvator în fața lui Boldrin (62), s-a remarcat apoi și la lovitura de cap a lui Gnohere, francezul reluând greșit în minutul 86 din poziție bună, pentru ca Bălașa să irosească o ocazie uluitoare în prelungiri (90+6).

FC Viitorul a avut oportunități prin Hodorogea (35) și Chițu (57).

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a evoluat în minutul 80 în inferioritate numerică, după ce Robert Hodorogea a ieșit accidentat în minutul 80.

FCSB se menține în fruntea clasamentului, cu un avans de trei puncte în fața constănțenilor.

FCSB — FC Viitorul Constanța 1-1 (1-0), ''Arena Națională'' — București
Au marcat: Mihai Pintilii (40), respectiv George Țucudean (73).
Arbitru: Radu Petrescu (București); arbitru de rezervă: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitru de rezervă: Sebastian Colțescu (Craiova)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...