Lili Sandu a iritat-o pe Paula Seling cu întrebări despre divorț: „De ce mă tot întrebați? Nu știu, Dumnezeu știe“ VIDEO

Lili Sandu a iritat-o pe Paula Seling cu întrebări despre divorț: „De ce mă tot întrebați? Nu știu, Dumnezeu știe“ VIDEO

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea“, de la Pro TV, cântăreața a fost pusă într-o postură stânjenitoare, din cauza întrebărilor insistente ale moderatorilor.

Paula Seling este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, astfel că, până în urmă cu câteva luni, doar apropiații au știu că a adoptat o fetiță , dar și că a divorțat de Paul Bucura, după 17 ani de mariaj.

Paula Seling, la Vorbește lumea FOTO Captură YouTube

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea“, de la Pro TV, artista a povestit despre fetița sa, Elena, însă, de la un punct încolo, moderatorii Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu au insistat asupra divorțului, lucru care a deranjat-o vizibil pe Paula Seling, potrivit Wowbiz .

Aceasta nu a vrut să aprofundeze subiectul, explicând că, după divorț și-a găsit echilibrul în muncă. Însă întrebările pe acest subiect au continuat să curgă.

Bogdan Ciudoiu: Vreau să știu dacă te vezi în curând într-o nouă relație.

Paula Seling: Normal. Da, normal. Și așa e normal să fie.

Bogdan Ciudoiu: Te simți vindecată, să înțeleg.

Paula Seling: Sunt anumite lucruri care sunt acolo și peste care dai în viața ta pentru a fi ca un fel de notă, te raportezi la evenimentul respectiv tot timpul, pentru a avea un anumit parcurs. Nu știu dacă înseamnă o vindecare, înseamnă o continua evoluție, adică mie mi se pare prea prețios și pretențios să spui vindecare. Nu, înseamnă o trecere de la o etapă la alta, înseamnă să faci în tine schimbările de care ai nevoie pentru a fi mai aproape de cine trebuie să fii.

„Lili Sandu: Paula, cum vezi tu această separare? Aveai nevoie de ea?

De ce mă tot întrebați? Nu știu, îți dai seama că toate lucrurile care ți se întâmplă în viața asta nu ai cum să le prevezi, nu le înțelegi decât în momentul în care treci prin ele. Nu știu de ce aveam nevoie, mulți dintre noi nu știm de ce avem nevoie. În momentul în care ți se întâmplă anumite lucruri, îți dai seama cu ce rămâi în sufletul tău. Nu știu să vă spun de ce aveam nevoie, Dumnezeu știe”, a reacționat Paula Seling, vizibil stânjenită de aceste întrebări, potrivit Wowbiz.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat