Liniile de apărare ale Ucrainei rezistă în faţa atacului rus, dă asigurări preşedintele Zelenski

Liniile de apărare ale Ucrainei rezistă în faţa atacului rus, dă asigurări preşedintele Zelenski

Liniile de apărare ale Ucrainei rezistă în faţa atacului rus, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în cea mai recentă înregistrare a sa video, joi, informează Reuters.

Totodată, Zelenski a adăugat că, de la miezul nopţii, nu a existat niciun moment de respiro în bombardamentul forţelor ruse asupra Ucrainei.

"Nu avem nimic de pierdut în afara propriei noastre libertăţi", a spus Zelenski, adăugând că Ucraina este aprovizionată zilnic cu arme de aliaţii săi internaţionali.

La doi ani după ce Ucraina a înregistrat primul său caz de COVID-19, Zelenski a spus: "S-a scurs deja o săptămână de când un alt virus a atacat", referindu-se la invazia rusă.

Potrivit lui Zelenski, faptul că Rusia îşi schimbă tactica şi bombardează civili în oraşe demonstrează că Ucraina a rezistat cu succes în faţa planului iniţial al Moscovei de a clama o victorie rapidă în urma unui asalt terestru. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?