Lionel Messi și Antonella Roccuzzo au spus "Da" la Rosario

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo au spus "Da" la Rosario

După o relație de 10 ani, Lionel Messi, 30 de ani, și Antonella Roccuzzo, 29 de ani, iubirea sa din tinerețe și mama celor doi copii ai săi, s-au căsătorit vineri la Rosario, orașul natal al internaționalului argentinian. Shakira și copiii cuplului, Thiago și Mateo, s-au numărat printre invitații care au fost martori la schimbul de jurăminte, urmat de o petrecere fastuoasă pe ritmuri de cumbia (un gen de muzică populară din mai multe țări vorbitoare de limba spaniolă, n.r.), relatează AFP.

Tinerii căsătoriți au apărut radioși în fata presei care aștepta nerăbdătoare în fața hotelului unde a avut loc nunta. Cei doi s-au sărutat sub flash-urile fotografilor, mireasa purtând o rochie lungă, albă, iar Messi un costum gri închis.

Pe lângă cei 157 de jurnaliști acreditați, numeroși curioși s-au îmbulzit în apropierea hotelului Pullman City Center, în speranța de a o putea fotografia pe Shakira sau celebrități ale fotbalului prezente printre cei 260 de invitați.

Ambii originari din Rosario, Lionel și Antonella s-au întâlnit pentru prima oară în 1996, însă relația lor a început abia zece ani mai târziu.
Cei doi copii ai cuplului, Thiago, de 4 ani, și Mateo, de un an și jumătate, s-au aflat în primele rânduri la ceremonie, în cadrul căreia Lionel și Antonella au spus "da, vreau", într-un salon al hotelului Pullman City Centre din Rosario. Nu a avut loc o ceremonie religioasă, deși Messi este catolic și are un tatuaj cu Iisus Hristos pe umărul drept.

În pofida unui zbor cu avionul de 14 ore din Barcelona (Spania), practic toți coechipierii lui Messi de la Barça s-au deplasat la nuntă, printre aceștia figurând Neymar, Luis Suarez, Javier Mascherano, Samuel Umtiti, Jérémy Mathieu sau Lucas Digne.
Chiar și personalul clubului, de la maseuri la preparatori fizici sau responsabili cu logistica, au fost invitați la nuntă de cel care a câștigat cinci Baloane de Aur. În schimb, el nu i-a invitat pe membrii conducerii FC Barcelona, nici pe fostul antrenor Pep Guardiola, nici pe Luis Enrique, care își încheie contractul, sau pe fostul selecționer al naționalei argentiniene, legendarul Diego Maradona.

Nunta a început la ora locală 19:00 (22: GMT) la Pullman City Center, un complex hotelier-cazino situat în apropierea cartierului sărac Las Flores, un fief al traficanților de droguri Los Monos, care seamănă teroarea în Rosario.
Măsurile de securitate au fost întărite în împrejurimi și 300 de polițiști au fost deplasați de-a lungul celor 21 de kilometri care duc la aeroport. Municipalitatea a reamenajat spațiile și i-a îndepărtat pe vânzătorii ambulanți și pe spălătorii de parbrize ocazionali.

Rochia miresei, albă, decoltată, cu o lungă trenă de dantelă, a fost semnată de stilista catalană Rosa Clara, care a realizat-o și pe cea a Reginei Spaniei sau a actriței Eva Longoria. Rochia a fost realizată la Barcelona și trimisă cu avionul la Rosario, fiind escortată de doi agenți de securitate.
Shakira, invitată în calitate de soție a lui Gerard Pique, coechipierul lui Messi la Barça, a delectat invitații cu câteva hituri. Însă marii animatori ai petrecerii au fost artiștii de cumbia din Argentina și Uruguay, al căror ritmuri fac să vibreze America de Sud, printre aceștia numărându-se vedete precum Karina, logodnica lui Sergio Aguero, și grupul Marama.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie