LIVE VIDEO Peste 8.000 de oameni sunt deja în Piața Victoriei, protestatarii continuă să vină/A cincea zi a început cu Protestul Copiilor

LIVE VIDEO Peste 8.000 de oameni sunt deja în Piața Victoriei, protestatarii continuă să vină/A cincea zi a început cu Protestul Copiilor

Protestele au reinceput sambata, primul fiind cel al copiilor, initiat de comunitatea "Coruptia Ucide" si intitulat "Educatie pentru democratie - Lectia de educatie civica". De asemenea, este programat incepand cu ora 13.00 un protest ce va include, incepand cu ora 16.00 un mars spre Parlament si un lant uman in jurul sediului legislativului.

LIVETEXT evenimentele de la protestele de sambata:

13.34 In Piata continua sa ramana multi copii impreuna cu parintii lor

13.19 Acum sunt 8-10.000 de romani in fata Palatului Victoria. Se scandeaza "Stau acum iarna afara/Sa nu plec cand cresc din tara" si "Nu ne furati viitorul"

12.58 Imagini video din Piata Victoriei: 

12.35 Zona se umple destul de rapid cu protestatari, portiunea din soseaua Kiseleff dinspre Muzeul Antipa e deja ocupata. Acum sunt circa 5.000 de oameni.

 12.07 Sosesc in continuare parinti cu copii, politia a inchis accesul pe soseaua Kiseleff. Numarul protestatarilor a ajuns la circa 2.000

12.02 In mijlocul pietei un grup de copii deseneaza pe coli albe, asezati pe asfalt

11.59 Peste o mie de adulti si copii in Piata Victoriei, inarmati cu steaguri, baloane, pancarte, tigai si vuvuzele. Atmosfera de week-end, parinti care le explica micutilor ca hotii trebuie sa fie pedepsiti, iar conducatorii tarii vor sa scoata hotii din inchisori.

11.50 Continua da vina grupuri compacte de parinti cu copii, dinspre statia de metrou de la Victoriei. Copii au adus baloane si jucarii de plush. In piata sunt zeci de carucioare pentru copii. Exista punct de alimentare gratuit pentru copii cu mancare si apa.

Piata e momentan ingradita in perimetrul alveolei centrale unde sunt adunati oamenii.

11.48 Recomandarile jandarmeriei:Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

3 Așa o fi?

4 Adevăruri devastatoare / Cei mai deștepți dintre „băieții deștepți” care ne-au scumpit energia. Oare procurorii …

5 Șeful Poliției din Centrul Vechi: Care a fost temeiul legal al filajului asupra lui Gavriș? Comunicatele de pr…