Liverpool, în negocieri cu înlocuitorul lui Klopp: BBC a publicat știrea zilei în Anglia

Liverpool, în negocieri cu înlocuitorul lui Klopp: BBC a publicat știrea zilei în Anglia

Liverpool l-a contactat pe Arne Slot, antrenorul echipei olandeze Feyenoord Rotterdam, care are mari şanse să-l înlocuiască pe germanul Juergen Klopp la finalul acestui sezon.

Jurgen Klopp. FOTO: Arhiva Adevărul

Tehnicianul olandez, în vârstă de 45 de ani, a condus-o pe Feyenoord la câştigarea titlului în Eredivisie în sezonul trecut, iar duminică a cucerit Cupa Olandei cu gruparea din Rotterdam.

Juergen Klopp a anunţat în luna ianuarie că va pleca de la Liverpool după încheierea actualei ediţii din Premier League, iar "comoranii" au demarat de atunci un proces amplu de căutare a unui nou manager.

Arne Slot se potriveşte criteriilor lui Liverpool şi, chiar dacă decizia de a-l numi la conducerea tehnică a grupării de pe Anfield nu a fost luată, el a devenit un candidat puternic pentru a-l înlocui pe Klopp, conform BBC.

Numele olandezului a fost menţionat şi în legătură cu echipa Tottenham Hotspur, în vara trecută, înainte ca londonezii să-l angajeze pe australianul Ange Postecoglou. Slot şi-a prelungit ulterior contractul cu Feyenoord până în 2026.

Spaniolul Xabi Alonso a fost prima opţiune a lui Liverpool, însă acesta a decis să rămână la Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor. Portughezul Ruben Amorim (Sporting Lisabona) şi italianul Roberto De Zerbi (Brighton) sunt alţi doi tehnicieni aflaţi în vizorul englezilor. Amorim poartă în prezent negocieri cu West Ham United, în timp ce De Zerbi este curtat, la rândul său, de alte cluburi, conform Fox Sports.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro